Om Playfinity

Et norsk teknologifirma med en misjon

Playfinity er et norsk teknologiselskap som har fått nok av at barna sitter klistret til mobilskjermen og ønsker å gi dem et alternativ med fysisk aktivitet, som er enda mer engasjerende enn spill på skjermen. Vi utvikler kvalitetsprodukter for å inspirere til mer aktivitet, lek og glede i idretter og fritid.


Vårt første produkt på markedet var SmartBallen som fikk fantastisk mottakelse, har blitt en stor suksess og har blitt omfavnet i håndballmiljøet. Derfor har vi også fått med oss verdens beste håndballspiller, Sander Sagosen, på teamet for å spre Playfinity ut i verden.

Senere lanserte vi JumpGames som gjør trampolinen til en aktiv gaming destinasjon. Det er gøy, sosialt og avhengighetsskapende!

Vårt nyeste produkt er Backyard League som er utviklet for Baseball, her har vi videreutviklet ballen til å være en 100% baseball og appene er mye mer engasjerende!

Etter at vi lanserte våre første produkter i 2018 fikk vi bred omtale i norske og internasjonale media

Playfinity har røtter i den norske kulturen som verdsetter "ut på tur" og aktiv fritid. Men problemet med skjermavhengighet og inaktivitet globalt. Over hele verden er foreldre bekymret for barnas skjermbruk. Og i tillegg slutter barn og ungdom tidligere og tidligere med organisert idrett fordi det stilles så høye krav at de ikke har det gøy. Derfor har vi globale ambisjoner og jobber med nye markeder sammen med partnere innenfor flere idretter og aktiviteter.

Media omtaler det globale problemet med skjermavhengighet. Vi mener at løsningen ligger i å bruke teknologien riktig.

Du kan kjøpe våre produkterher i vår nettbutikk. Om du kjøper en North Trampoline får du vårt trampolineprodukt JumpGames inkludert. I tiden fremover kommer flere og flere produkter med Playfinity-teknologi på markedet. Ta kontakt med oss på post@playfinity.io om du har tilbakemelding på våre produkter, ideer til nye spill, eller ønsker å bli med oss på veien videre.

Du finner vår produkter her