Slik får barna timer med underholdning på trampolinen!


“Dette er skikkelig gøy, jeg er vanvittig sliten, 2000 hopp på en dag jaaah!” sier en andpusten TURBOFISH, den første til å passere 10.000 hopp i JumpGames, spillopplevelsen som tar spillingen fra skjermen og opp på trampolinen.

Trampoliner spretter opp i hager over hele landet. Årets store nyhet til alle trampoliner er norsk. Oppstartsselskapet Playfinity har laget en smart aktivitetsmåler som måler bevegelsene på trampolinen og inspirerer til spill og lek som får unge som voksne til å hoppe enda mer denne våren.

Hvis du bare vil hoppe og ha det gøy, så er CROW spillet som gir poeng for hopp og sprell på trampolinen. TORNADO er som en tur på tivoli, der flest rotasjoner er det som teller. 20 HIGH er høydehoppernes favoritt. Alle hopp i alle spill teller med til din hoppe-score.

De fleste velger morsomme hoppespill fra spillmenyen eller de bygger sine egne spill i spillbyggeren som følger med. Andre skal bare hoppe flest mulig hopp og hopper fra morgen til kveld for å bli den nye ukesvinneren.

Kjernen til opplevelsen ligger i lydbildet som skapes når du hopper. Hvert hopp telles og måles. Fra telefonen kommer lydeffekter og kommentarer basert på hvordan du hopper. Musikken øker i intensitet jo høyere du hopper, så hører du “ranking up” når du klatrer på resultatlisten. Det er et party på trampolinen, - en opplevelse av å være inne i et spill hvor du er helten på din egen trampoline ute i din egen hage.

"ranking up" lyden skaper opplevelse av å være i et spill ute på trampolinen. Velge mellom forskjellige hoppe spill, konkurrer med resten av verden om å bli ukas hoppe mester, lag egne spill og være med på utfordringer. Alle hopp og triks telles og måles på foten, sende til mobilen som gir live lydeffekter, komentarer og poeng.

Partnerskap med svensk markedsleder
Høsten 2019 kom en mail fra Sverige som ble begynnelsen på et nytt eventyr for Playfinity. North Trampoline lager noen av de beste trampolinene på markedet, og de ville jobbe med Playfinity for å skape fremtidens trampolineopplevelse. “Etter to år i markedet hadde vi teknologien på plass, North er trampolineprodusenter, så dette var det perfekte partnerskap - Sammen har vi skapt en ny måte å hoppe på trampoline som verden ikke har sett før”, -sier medgründer og daglig leder Jarle Nordby-Bøe.

Teamet samlet for en kastedag i parken. Fra v. Eivind Solberg, Stian Vælitalo, Henrik Stub Aune, Sander Sagosen, Paal Smith-Meyer og Jarle Nordby-Bøe.  

På lag med verdens beste håndballspiller
Som Sander Sagosen, - håndballstjernen som ble med Playfinity i 2019, sier det: “Leken er den treningen du ikke legger merke til“ Å gjøre det gøy å trene sport er et av satsningsområdene utover JumpGames. "Det er i lekenheten magien sitter, det er i leken, - særlig sammen med andre, vi glemmer tid og sted fordi vi har det gøy", sier medgründer Paal Smith-Meyer som i 14 år skapte opplevelser og var med å gjennoppbygge LEGO med kreativitet og lek i fokus.

It’s Nårsk ut i verden.
"I Norge verdsetter vi fysisk aktivitet og utendørslek. Derfor har vi lykkes med å utvikle Playfinitys teknologi i Norge. Men problemet med økende inaktivitet er globalt”, sier daglig leder Jarle Nordby-Bøe. “Vi er "Intel Inside" for aktivitet og sammen med globale partnere skal vi gjøre aktiv lek, fritid, trening og mosjon morsommere for flere i hele verden med teknologi utviklet og produsert Norge".


Alt du trenger i en boks
Du får alt du trenger til å spille på alle trampoliner:

  • Playfinity sin robuste og smarte aktivitetsmåler
  • To fleksible ankelbånd i forskjellige størrelser (bruk det som passer).

Aktivitetsmåleren kan brukes med alle Playfinity-apper, oppgraderes automatisk gjennom appene og kommer med batteri som varer i opptil 80 timers hopping,

Appene er gratis og du finner dem ved å søke på JumpGames eller Playfinity i AppStore eller Google Play.