Playfinity tour 2019

Bli med på aktiv lek og moro i sommer. Vi reiser rundt i Norge så du kan prøve både SmartBall og SmartTrampolinen fra Playfinity.

P4s Sommerturne

Fra 29. juni til 19. juli 2019 besøker vi i samarbeide med OneCall 17 hyggelige norske sommerbyer som en del av P4 sin sommerturné. Bli med på kastekonkurranse hver dag hvor du sammen med en venn kan vinne en SmartBall. Klikk under for å se hvor vi kommer.

Norway Cup 2019

Fra den 27. juli til 3. august, er vi som i fjor er vi tilstede på verdens største fotball turnering for å skape lek og moro. I samarbeide med REMA 1000 kommer Playfinity Arena for SmartBall, hvor 4 lag spiller mot hverandre. I samarbeide med Elkjøp kan du oppleve SmartTrampolinen. Det blir morsomme konkurranser for alle hver dag med kule premier.  

Larkollen Camping

Fra den 9. juli til den 11. juli, kan du ta turen innom Playfinity området på Larkollen Camping. Det blir masse hopping og kasting, lek og moro, med konkurranser for små og litt større.  

Fredrikstad Cup

Playfinity er til stede på årets store håndball fest. Sander Sagosen kommer innom så du kan med og mot han på Playfinity Arena. Se video med Sander og hvor viktig lek med ball er for å bli god.  

klikk bilde for å see video