Trampoline

JumpGames

Med JumpGames fra Playfinity og North Trampoline gjør du trampolinen til et utendørsspill!

Spill alene, med vennene dine, eller utfordre deg selv mot verden når du forbedrer poengsummen din og tar hoppingen din til et nytt nivå.

Last ned Jumpgames til telefonen, fest Playfinity Smart-konsollen rundt benet, trykk på knappen, hopp og du er i spillet!

Hvert hopp teller, så gjør deg klar til å oppleve trampolinen din som aldri før!

Ekte hoppespill

LIVE GAMING - Bare hopp, så er du med i spillet. Hvert hopp telles med høyde- og rotasjon, for å gi deg direkte tilbakemelding. Det er et live spill med deg som helten. Rangeringen din blir oppdatert for hvert 100 hopp, og du får tilbakemeldinger når du rykker opp.

MANGE SPILL - Det er mange spill å velge mellom, fra prestasjonsspill som 60 sekunders høye, der det handler om den totale høyden du har hoppet. Crow, hvor det er dine akrobatiske ferdigheter som vil ta deg til toppen. Spill for moro skyld eller klatre opp på den globale rangeringen

Spill med venner

MULTIPLAYER - For å gjøre hopping enda morsommere kan du legge til spillere for din lokale hopputfordring. Bytt på å hoppe.

UTFORDRINGER - Bli med hoppere fra hele verden i nye utfordringer som vil teste hoppferdighetene og utholdenheten.

PROFIL - Lag ditt eget kallenavn, legg til en avatar og følg fremgangen din på totalhopp og den globale rangeringen.

Spill mot verden

GLOBAL RANKING - Nå kan du se hvor du plasserer blant alle hoppere i verden. Hvert hopp teller i den globale hopprangeringen. Hvert spill har også sin egen rangering.

ALLE HOPP TELLER - Spillene teller hoppene dine, måler rotasjons- og gripevinkelen din, så vel som høyder, flytid og flips.

VARSLING - Slå på varslene på og få den fulle JumpGames-opplevelsen, følg med på din rangering og få invitasjoner til nye kule utfordringer og spill.

Hopp trygt

PRIVACY OG SIKKERHET - Vi bryr oss om personvernet ditt, det er derfor vi ikke ber deg om å dele noen personlige opplysninger for å ha det moro. Ingen e-postmeldinger, ingen telefonnumre, bare spill. Lag opp ditt eget profilnavn og av hopp! Hopping kan være risikabelt, så sørg for å følge sikkerhetsreglene for trampolinen din.

HARDWARE - For å måle hva du gjør på trampoline trenger du det kule JumpGames-utstyret. Playfinity Smart aktivitetsmåler med et North Flex Band rundt ankelen på høyre fot. Alt er bygget for tøffe forhold, og dette er aktivitetsmåleren for aktive spill.

OPPDATERINGER - Med Playfinity får du en alltid oppdatert software, alle oppdateringer skjer automatisk gjennom appen din.

Ingen Trampoline?

JumpGames fungerer på alle trampoliner.

Vil du spille JumpGames, men mangler trampoline?

Ingen problem, med JumpGames™ er vi partner med produsenten av verdens beste trampoliner: North Trampoline.

Klikk på logoen for å kjøpe North Trampoliner med JumpGames inkludert


Playfinityprodukter til trampolinen

Sold out

Sold out

Sold out